Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Vizyon: Bilimsel kriterleri kurum olarak ilke edinmiş, gelişmeler yakından takip edilerek alana yönelik başarılı çalışmaları kurumumuzda uygulayarak; Ağır Zihin Engelli ve Otizmli bireyin dünyasında gelinebilecek en üst seviyeye ulaşmaktır.

Misyon: İlköğretim çağını geçmiş, herhangi bir eğitim kurumunu bitirmiş, ayrılmış ya da hiç eğitim almamış orta ve ağır düzeyde zihinsel öğrenme yetersizliği olan bireylere ilgi ve yetenekleri doğrultusunda istihdama yönelik iş eğitimi yoluyla el becerisi kazandırarak; sosyal kültürel sportif ve akademik çalışmalarla destekleyerek bağımsız yaşama, özgüven kazanma ve aileleri ile birlikte topluma sağlıklı ve üretken katılımlarını sağlamak.

Başarılar:

Isınma: Dağalgaz ısıtmalı
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğrencilerimize Ücretsiz Servis Hizmeti verilmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: KOP MESLEKİ GELİŞİM ATÖLYESİ ENGELLİLERİN SOSYAL ENTEGRASYONUNDA BİZE ENGEL OLMA FIRSAT OL

WEB - https://seydisehirisuygulama.meb.k12.tr

Adres - Özel Eğitim Uygulama Okulu /Alaylar 2 Mahallesi Yeni Sanayi Caddesi No.5 42360 Seydişehir/Konya

Yerleşim Yeri - Konya-Antalya yolu üzerinde, yeni oto sanayi girişindedir.

Ulaşım Servis Hizmeti mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir merkezine 3 km mesafededir.